Facebook Twitter Instagram Pinterest Youtube
19/07/2013

INKazalište na Kaštelu

Danas je na konferenciji za medije u pulskom Kaštelu najavljen ovogodišnji programa INKazalište na Kaštelu. U ime domaćina nazočne je pozdravio ravnatelj Pomorskog i povijesnog muzeja Istre, Gracijano Kešac, te zahvalio i Gradu Puli i Istarskoj županiji i Turističkoj zajednici Grada Pule na podršci kvalitetnim programa tijekom ljeta na Kaštelu. Ravnateljica INK, Gordana Jeromela Kaić, zahvalila se na podršci gospođi Manueli Kraljević, direktorici marketinga Arenaurista koji je domaćin smještaja svih gostiju INK, te gospođi Marineli Kolić, odnosno Turističkoj zajednici Grada Pule koja je, također, prepoznala ovaj novi program kazališta koji obogaćuje kulturnu ponudu grada.

Program su predstavili umjetnici Ronald Braus, producent Opere bb Zagreb; Sabrina Rinaldi, primabalerina i voditeljica baletne trupe Ariston Proballet iz Sanrema; Jasminko Balenović, redatelj čak triju produkcija čakavske scene,  Aleksandar Bančić, voditelj Dramskog studija INK, a glumac Rade Radolović pozvao sve, pa i one koji su predstave gledali u kazalištu, da dođu na Kaštel od 28. srpnja do 4. kolovoza.

Dođite i uživajte  u kazališnim predstavama pod vedrim nebom!

Ljubitelji opere, nemojte propustiti jedinstvenu priliku da ovog ljeta vidite operu u svom gradu, a ljubitelji baleta baletnu predstavu!

Veselimo se Vašem dolasku!