Facebook Twitter Instagram Pinterest Youtube
24/07/2017

INKazalište na Kaštelu 2017.

Na konferenciji za medije održanoj danas u Povijesnom i pomorskom muzeju Istre predstavljen je program ovogodišnje kazališne manifestacije INK na Kaštelu ljeti.

U nazočnosti ravnatelja, Gracijana Kešca, kao domaćina, ravnateljice INK, autora, redatelja i glumaca protagonista ovogodišnjih predstava: Jasminka Balenovića, Aleksandra Bančića, Valtera Roše, Roberta Ugrine, Nine Kaić Madić, Lane Gojak i Ive Kevra, rečeno je kako je ovo peta godina održavanja ovog programa uz pokroviteljstvo Grada Pule i Turističke zajednice Grada Pule, te kako ova manifestacija obogaćuje svekoliku kulturnu ponudu Grada tijekom ljetnih mjeseci.

U četiri dana, od 25. do 28. srpnja, izvest će se tri predstave iz programa Čakavske scene, i to: Rinimo ga naprid, Štuorice od polnoći, Mistero Buffo.

Redatelji i glumci su mahom svi izrazili svoje zadovoljstvo igranjem predstava na otvorenom, te pozvali pulsku i inu publiku da se u nastavku sezone razonode i zabave "kazalištem pod zvijezdama" budući je riječ o komedijama, a jeka u Posjetiteljskom centru Hermana Potočnika Noordunga pridonijet će mističnoj atmosferi predstave Štuorice od polnoći koja se jedina igra u tom, zatvorenom, prostoru.

Redoslijed izvedbi:

25. i 27. srpnja RINIMO GA NAPRID

26. srpnja ŠTUORICE OD POLNOĆI

28. srpnja MISTERO BUFFO

s početkom u 21 sat.

Ulaznice po sniženoj cijeni od 50 i 30 kn mogu se kupiti na blagajni INK od 10 do 13 sati, on-line ili jedan sat prije početka predstave na Kaštelu.

Vidimo se na Kaštelu!